Koti Palaute Sisältö

 

 

Lapin Käsikellojen soittajat

Anni Tiuraniemi - Olen soittanut käsikelloja vuodesta 2001 lähtien. Pidän musiikista, kavereistani ja uimisesta (ja banaanimehusta). Käyn tällä hetkellä IB-lukiota, sen jälkeen on suunnitelmissa mennä lääkikseen. Pidän kellojen soittamisesta, koska ryhmämme on niin huippu, sekä pidän esiintymisestä.

Heidi Kultanen - Hei! Olen 1992 vuonna syntynyt tyttö Rovaniemeltä. Olen soittanut kelloja vuodesta 2001 lähtien, eli alusta asti. Kellojen soiton lisäksi harrastan kansantanssia. Siepakoissa olen pyörähdellyt vuodesta 1999 asti. Aiemmin olen soittanut pianoa kansalais- ja musiikkiopistossa, mutta nykyään soittelen vain kotona omaksi iloksi. Perheeseeni kuuluu äiti, isä, pikkuveli Antti ja pikkusisko Iida.

Juuso Haavikko - Käsikelloissa vuodesta 2004. Tykkään soitella kelloja. Soitan myös kitaraa.

Maria Ruokojärvi - Olen syntynyt keväällä vuonna 1992. Lapin käsikelloissa olen soittanut perustamisesta alkaen. Parasta käsikellossa on esiintymismatkat. Käsikellojen lisäksi harrastan lentopalloa ja sählyä. Pidän myös lukemisesta ja kirjoittamisesta. Tulevaisuuden haaveeni on kirjoittaa kirja.

Matias Keskiruokanen - Olen soittanut käsikelloja vuodesta 2005. Harrastan musiikkia ja valokuvausta. Opiskelen Korkalovaaran yläasteella 9. luokalla. Olen 15-vuotias. Mukavinta käsikelloissa on kellojen ääni ja esiintyminen. pidän myös ryhmän hyvästä hengestä.

Sandra Manninen - Olen ollut käsikelloissa alusta lähtien mukana. Olen toiminut myös parin vuoden ajan Lastan laulu- ja käsikellokoulun ohjaajana Heidin kanssa. Harrastan kellojen lisäksi huilunsoittoa ja juoksua. Olen syntynyt vuonna 1991 ja opiskelen Lyseonpuiston lukiossa.

Emmi Kotilainen -Olen syntynyt vuonna 1995. Käsikellojen soiton aloitin v.2005. Käsikellojen soiton lisäksi harrastan viulun ja pianon soittamista. Pianonsoiton aloitin 1.luokalla ja viulua soitan nyt neljättä vuotta.

Emma Hurd - Olen aloittanut käsikellojen soittamisen keväällä 2007. Kellojen lisäksi harrastan tanssia (which I love!). Parasta käsikelloissa on mahtava ryhmähenki ja tietysti esiintymisreissut! Tällä hetkellä opiskelen lyskalla IB-linjalla. Rakastan matkustamista ja haluaisin käydä mm. Australiassa ja Kreikassa.

Sofia Manninen - Sofia Manninen. Aloitin käsikellojen soitin syksyllä 2008. Käsikellojen soitto
on todella mukavaa. Harrastan myös kilpahiihtoa.

 

Koti

Lähetä osoitteeseen lapinkasikellot(at)lapinkasikellot.fi tätä sivustoa koskevia kysymyksiä ja kommentteja.
Copyright © 2008 Käsikellot
Muokattu viimeksi: 29. tammikuuta 2009